No pressure, just enjoy: Міжнародний день йоги в атмосфері Sister’s Sport

Міжнародний день йоги
Практика йоги, що сприяє гармонії між тілом і розумом, неймовірний вид на Батьківщину-Мати, комфортний одяг, килимки та атмосфера сестринства – так Sister’s Sport відзначив Міжнародний день йоги разом з інфлюенсерками та редакторками відомих видань.

No pressure. Just enjoy – саме з такою філософією бренд Sister’s Aroma запустив Sister’s Sport. Метою було створити якісний, екологічний та стильний продукт для тренувань, допомогти полюбити здоровий спосіб життя, без надмірного навантаження та виснаження. Представники бренду переконані, що заняття спортом мають бути винятково через любов до себе та задоволення. Сьогодні Sister’s Sport вже має лінійку безшовних товарів, серед яких нещодавня новинка – боді, а в планах – її розширення. Саме зараз на численні прохання споживачів до запуску готується партія легінсів. Бренд має сміливі та масштабні плани: посісти вагоме місце у спортивній лайфстайл ніші як в Україні, так і за кордоном.

Однак Sister’s Sport вийшов далеко за межі звичайного магазину. Бренд має за мету підтримувати жінок у цей складний час, створювати ком'юніті, де кожна відчуватиме свою унікальність та красу, не боятиметься бути різною та заявляти про свої бажання.

Так, наприклад, у Міжнародний день йоги, 21 червня, відбулося закрите тренування під егідою сертифікованої тренерки. Вона провела практику з йоги для українських інфлюенсерок та представниць видань. Партнером заходу став Green Chef. А саме тренування пройшло на найкрасивішій терасі Києва з видом на Батьківщину-Мати.

Читайте також

11 запашних новинок від українського бренду Sister’s Aroma

11 запашних новинок від українського бренду Sister’s Aroma

7 найкращих французьких комедій, які покращать ваш настрій

7 найкращих французьких комедій, які покращать ваш настрій

Фото: пресслужба

Boss
Попередній матеріал

Одяг від бренду Boss — що варто мати у своїй шафі?

Як правильно мити голову, щоб не пошкодити волосся
Наступний матеріал

Як правильно мити голову, щоб не пошкодити волосся

Новини партнерів